Om os

Thomas International er i dag en førende global leverandør af ledelses- og HR-værktøjer. Siden 1981 har Thomas International hjulpet virksomheder og organisationer med at blive mere effektive til at rekruttere, lede, fastholde og udvikle de bedste medarbejdere.

Thomas International Danmark A/S har siden 1983 været officiel distributør for Thomas International i Danmark, Færøerne, Grønland og Island.

Thomas i tal

0
Sprog
+0
Lande
+0
Konsulenter
+0
Organisationer
+0
Certificeringer
0M
Assessment udført årligt

Vores team

Lars Lyholm Madsen
Lars Lyholm MadsenCEO
Jeg er uddannet Cand. Merc. i marketing & statistik og har efterhånden mange års erfaring indenfor salg, ledelse og undervisning.
Min profil: Min Thomas DISC profil siger noget om et højt D og lavt S, så lige til sagen og spild ikke tiden. Min I-faktor er ikke for synlig, men så er det jo godt, at man kan flexe lidt, når der er behov for det.
Thomas og jeg: Den første del af min karriere udfoldede sig i emballagebranchen, hvor jeg første gang trådte ind i en ledelsesrolle. Allerede i min tidlige karriere lærte jeg at sætte pris på personlighedsanalyser som ledelsesværktøj, så da jeg mødte ”Thomas” for mange år siden, var jeg ikke tvivl om næste skridt på karrierevejen – og med 30 års virke som enedistributør for Thomas International i Danmark, Grønland, Færøerne og Island, bliver det sikkert også afslutningen på karrieren – men den tid den sorg
Fun fact: Med det høje D og lave S, frygter man at komme til at kede sig, så fritiden går med sommerhus, sejlbåd, spiller badminton og er formand klubben, golf, motorcykel og resten af døgnets timer dedikeres naturligvis til min familie og venner.
Marianne Lund
Marianne LundHead of Operations

Jeg er uddannet indenfor forsikringsbranchen, har en bachelor fra Forsikringsakademiet samt efterfølgende lederuddannelse, og har efterhånden mange års erfaring indenfor ledelse, salg, kundepleje og administration.

Mit høje D bruger jeg, sammen med mit høje I, til i hverdagen at få ting gjort. Jeg prøver på at være meget bevidst om, at mit lave S og C gør, at jeg indimellem kan finde på at skøjte lidt let hen over tingene, hvis jeg ikke er meget opmærksom.

Thomas og jeg: Jeg har efterhånden været hos Thomas i en menneskealder (siden 1999), hvor jeg startede som konsulent. I løbet af min tid hos Thomas har jeg nok været involveret i hele maskinrummet; salg, marketing, administration, kundepleje og ikke mindst undervisning i alle vores værktøjer.

Fun fact: Jeg bor i Malta.

Michael Trebbien Christensen
Michael Trebbien ChristensenChefkonsulent
Jeg er uddannet Cand. Merc. i strategi suppleret med et HR-D Erhvervsdiplom. Har tidligere arbejdet som bl.a. HR Manager og det var i den forbindelse jeg blev Thomas certificeret. At det blev netop Thomas var lidt et tilfælde, men i årene efter fulgte værktøjet mig fra job til job, fordi det var en nem og effektiv måde hurtigt at sætte aftryk i de nye job.
Min profil: Det er en rød tråd i min karriere, at jeg har befundet mig i teams med mange høje D’er. Med min profil var jeg i begyndelsen udfordret ift. at komme igennem med mine ting, men forståelsen for Thomas DISC satte mig på sporet af den strategi jeg har fulgt siden: vær bedst forberedt, brug ørene og træn det retoriske.
Thomas og jeg: Jeg har været ansat hos Thomas siden 2006 og startede i et job med fuld fokus på kold canvas og møder med potentielle kunder. De sidste 15+ år har jeg undervist på vores certificeringskurser. Min dagligdag i dag handler om kundekontakt, SoMe marketing i form af nyhedsbrev mv. samt konceptudvikling.
Fun fact: Fotograf for Aarhus Stifttidende i fritiden 📸
Toni Frølander Lundberg
Toni Frølander LundbergChefkonsulent
Uddannet Cand. negot. Har mangeårig erfaring inden for kompetenceudvikling, træning, facilitering og undervisning – og et par år også rekruttering og organisationsudvikling.
Min profil har det klart bedst, når jeg er ude blandt nye mennesker, når alsidigheden er større end rutinen og når der er fleksibilitet og uafhængighed i eksekvering. En gang imellem får det et lidt rastløst udtryk…
Thomas og jeg: Jeg har arbejdet med profiler i mange år efterhånden og stødte første gang på Thomas’ værktøjer ifm. rekruttering. Siden er jeg blevet en del af Thomas teamet, og du kan i dag støde på mig både på PPA og GIA certificeringskurser, på opfølgningssessions til vores Big Five Suite, på interne virksomhedsforløb med ledelsesudvikling og team workshops, som glad nyhedsbrevs- og blogskribent og selvfølgelig som en fast del af kundeservice.
Fun fact: Drømmer om en dag at få så meget struktur på popcornene i hovedet at det bliver til mindst 1 bog.

Morten Bo Petersen
Morten Bo PetersenBusiness Consultant
Jeg har mange års erfaring i internet- og rekrutteringsbranchen og har arbejdet med salgsledelse, HR-rådgivning, Employerbranding- og rekrutteringsstrategier samt med salg af alle typer HR- relateret produkter. Jeg har min salgs-og ledelsesuddannelse fra Mercuri International og Huthwaite International.
Min profil med højt I og D over stregen, viser at jeg er udadvendt og hurtig. Er meget aktiv, spontan og forandringsorienteret. Vil gerne have resultater meget hurtigt og arbejder derfor også efter det.
Er konkurrencemindet og elsker at dyste om alt, med og mod alle. Er optimistisk med en god indflydelse på andre og kan virke overbevisende. Er ekstrem nysgerrig og derfor meget spørgelysten.
Thomas og jeg: Min passion og kendskab til Personprofiler samt lysten til arbejde med analyseværktøjer, førte mig i februar 2021 til Thomas International Danmark. Min opgave i Thomas International er at sikre en konstant tilgang af nye kunder.
Fun fact: Da jeg var heldig at få nogle gratis fodboldbilletter, startede jeg og en kollega bilen tirsdag eftermiddag, kørte til Lyon, så fodboldlandskamp og var hjemme igen, en lille smule trætte, torsdag morgen, vil lige nævne at Danmark tabte 2-1 til Frankrig.
Kristine Wiewiura Schmidt
Kristine Wiewiura SchmidtSalgs- og Marketingkonsulent
Jeg er uddannet Cand. Mag. og har +10 års erfaring inden for kundepleje, marketing og administration.
Mit høje D gavner mig i hverdagen ift. at arbejde selvstændigt og være proaktiv og nysgerrig på nye arbejdsopgaver. Jeg er bevidst om, at mit lave S gør, at jeg arbejder bedst i et miljø, der er pulserende og afvekslende.
Thomas og jeg: Jeg er den nyeste på pinden hos Thomas Int. (startede 1. sep. 2023), men har i en stor del af min arbejdserfaring løbende stødt på Thomas-profilanalyser. I to jobfunktioner er jeg, i de indledende runder af jobsamtaleforløbet, blevet testet i både PPA og GIA. I en jobfunktion (udover min nuværende) dannede PPA/DISC meget stor ramme for udvikling og forståelse af mit eget individ, men især også for min rolle i teamet. Ved ikke kun at bruge værktøjet til rekruttering, men også bruge det aktivt internt i teamet, gav det både os medarbejdere og vores leder mulighed for bedre at forstå, hvorfor de forskellige kollegaer agerede/reagerede, som de gjorde. Dette gav os en massiv fordel i at forbedre kommunikationen og forståelsen kollegaer/ledelsen imellem, færre konflikter/misforståelser og et stærkt kollegialt sammenhold.
Fun fact: Jeg elsker serien Columbo.

Tina Lynge Schmidt
Tina Lynge Schmidt
Jeg har en uddannelse som markedsføringsøkonom, en bachelor indenfor administration samt en HD i Organisation og Ledelse. Min erhvervsmæssige baggrund har spændt fra markedsføring, speditør, portagent, statistikmedarbejder til HR. Indenfor HR har jeg flere års erfaring med at arbejde med organisationsudvikling herunder leder- og medarbejderudvikling til personaleadministration – både som HR-konsulent, HR-chef og nu som selvstændig konsulent, hvor jeg er Thomas International handelsagent for Grønland.
Min profil betyder, at jeg elsker at løse opgaver og gerne med stor variation. Jeg er nysgerrig, keder mig let og vil derfor rigtig gerne udfordres, involveres, handle og afslutte. Hvilket både min uddannelsesmæssige og erfaringsmæssige baggrund bærer præg af – der skal ske noget.
Thomas og jeg: Jeg blev certificeret i Thomas tilbage i 2010 og har været bruger lige siden. Jeg synes, det er et stærkt værktøj, særlig kombineret med de øvrige tests. Både til rekruttering, men også i teamudvikling, menneskeforståelse og individuel udvikling.
Fun fact: Jeg elsker stort set alle former for hyggekrimier, men har det virkelig stramt med gyser og spatterfilm.